DEČKO (21) IZ RIJEKE ŽIVI U KRAJNJE NELJUDSKIM UVJETIMA: / Njegova životna priča slama srce, svaka pomoć je dobrodošla

Image
Foto: Facebook

Kuća se nalazi u Podhumu, nedaleko od Rijeke i molimo sve dobre ljude koji su u mogućnosti da pomognu

22.4.2019.
21:01
Facebook
VOYO logo

Korisnica Martina Šebalj objavila je na Facebooku uistinu potresnu priču o mladiću kojega život nije mazio i koji je kao žrtva teških životnih okolnosti prisiljen živjeti u zaista neljudskim uvjetima, u kući u Podhumu, nedaleko od Rijeke.

Image
Image

Apel ljudima koji su voljni pomoći

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dečka je napustila majka, a ostao je i bez oca u ranoj dobi. "Dečko strašno muca zbog svih prouzročenih trauma i podosta teško nalazi posao kako bi sakupio za život", napisala je Martina i uputila dirljiv apel.

Image
Image

"Molimo sve dobre ljude koji imaju stari namještaj koji je ispravan , pločice koje su upotrebljive ili bilo kakve ispravne sanitarije da nam se jave. Nekolicona njegovih sumještana krenula je u akciju obnove i dovođenja kuće u stanje dostatno života kako bi se ovom mladiću pomoglo. Ukoliko ste voljni pomoći, javite nam se porukom i znajte, da je svaka, pa i najmanja pomoć DOBRODOŠLA. Unaprijed hvala od njegovih prijatelja i njega samoga!", poručila je korisnica dobrog srca i priložila potresne fotografije oronule kuće u kojoj nesretni mladić živi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo