'Dat ćemo vremena Čačiću da dođe k sebi'

'Nitko nije iskoristio tragičnu situaciju. Suosjećamo s obitelji žrtava prometne nesreće, a Čačiću ćemo dati sve vrijeme i podršku da ljudski dođe k sebi', izjavila je Pusić u Puli.

27.1.2010.
0:52
VOYO logo

"Kampanja i rezultat izbora pokazali su kako se mijenja politička kultura u zemlji. Građani više ne žele površnost i populizam, nego znanje i odgovornost", izjavila je Vesna Pusić u utorak u Puli, u koju je došla kako bi Istrijanima zahvalila na podršci na predsjedničkim izborima.

Tom prigodom je prokomentirala i susret Jadranke Kosor i Zorana Milanovića. Pojasnila je kako nije riječ o zbližavanju HDZ-a i SDP-a, nego o dosezanju razine političke kulture na kojoj suprotstavljene strane nisu neprijatelji nego protivnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Opozicija više ne poziva na prijevremene izbore jer je premijerka učvrstila svoj položaj. Koalicijski partneri, o kojima takvi izbori ovise, jasno poručuju da su se s njom solidarizirali", dodala je.

Na neizbježno pitanje o političkoj sudbini Radimira Čačića, odgovorila je kako je ponosna na stranku u kojoj nema oportunizma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko nije iskoristio tragičnu situaciju. Suosjećamo s obitelji žrtava prometne nesreće, a Radimiru Čačiću dat ćemo sve vrijeme i podršku da ljudski dođe k sebi", izjavila je Pusić a prenio Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo