NOVA EPIZODA 'INDIZAJNA' / Danijela Martinović iznenadila prijateljicu novim boravkom

Image
Foto: RTL

Što je Mirjana učinila s crno-bijelim dnevnim boravkom Danijeline prijateljice? Kako je osvježila zidove i koje je detalje koristila? Sve ćemo moći doznati u novoj epizodi life-style emisije "InDizajn" u nedjelju 28. rujna u 10:30 sati na RTL Televiziji!

27.9.2014.
19:53
RTL
VOYO logo

Dnevni boravak mjesto je okupljanja kojem posvećujemo najviše pažnje, stoga ne čudi što je poznata hrvatska pjevačica DanijelaMartinović pozvala dizajnericu interijera MirjanuMikulec da joj pomogne preurediti jedan takav prostor. No, ne radi se o njezinom, već o dnevnom boravku njezine prijateljice.

Danijela je silno htjela iznenaditi prijateljicu, pa je iskoristila priliku i pozvala Mirjanu i njezinu ekipu u prijateljičin stan dok je ona na putu. Za preuređivanje su imali svega tri dana, stoga je Danijela objasnila Mirjani što je najviše smeta u tom dnevnom boravku. Dotrajali crni kožni trosjed, bijeli, beživotni zidovi, stari zastori,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je Mirjana učinila s crno-bijelim dnevnim boravkom Danijeline prijateljice? Kako je osvježila zidove i koje je detalje koristila?

Sve ćemo moći doznati u novoj epizodi life-style emisije "InDizajn" u nedjelju 28. rujna u 10:30 sati na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo