ne propustite / Dani otvorenih vrata pivovara

Image
Foto: Promo

Vođeni idejom da se nalazimo u Buzetu gradu tartufa jednostavno smo morali sljubiti pivo sa tartufom

12.9.2017.
12:21
Promo
VOYO logo

Ne tako davne 1977. u Buzetu započeta je prva industrijska proizvodnja piva. Neizmjerno smo ponosni što i danas nastavljamo tu istu proizvodnju primjenjujući dostignuća najsuvremenije tehnologije 21 st. 

Nastavljajući tradiciju brenda Favorit piva od prošle godine Istarska pivovara nadopunila je svoj proizvodni portfelj sa novim brendom Istarskim pivom. Koristeći 40 godišnje iskustvo i znanje stručnih djelatnika, selekcionirane vrhunske sastojke uz primjenu  najmodernijih tehnologija stvorili smo dobitnu kombinaciju za proizvodnju vrhunskog svijetlog lagera, našu perjanicu - Istarsko pivo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vođeni idejom da se nalazimo u Buzetu gradu tartufa jednostavno smo morali sljubiti pivo sa tartufom. Naše nefiltrirano Istarsko pivo sa tartufima nikoga neće ostaviti ravnodušnim i svakako stavlja uživanje u tartufima na drugačiju razinu gastro scene.
Ponosni smo i na činjenicu što smo prvi u Europi (a možda i u svijetu) napravili  pivski pjenušac, kombinaciju piva i vina muškat. Istarsko muškat očarat će vas mirisom, okusom i perlama zlatnih boja. 

Ova je godina za Istarsku pivovaru posebno važna ne samo radi činjenice da smo natasvili i osuvremenili industrijsku proizvodnju piva, već smo sa najstarijim brendom Favorit pivom prešli granice Hrvatske. Od sredine godine Favorit pivo može se naći u svim dućanima Systembolaget diljem Švedske. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napraviti korak dalje, dostignuti cilj više ideja je vodilja tima Istarske pivovare stoga koristimo priliku najaviti novu suradnju Belgijske samostanske pivovare Ter Dolen i Istarske pivovare. Ova je suradnja rezultirala novim proizvodima, samostanskim pivom Nikolas Blond i Nikolas Tripl

Jedinstvena pivarska priča duga četiri desetljeća koja svakako ima dobre temelje za svoj nastavak....

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo