Boj za prvo mjesto / Danas na Euru: Slovenci odlučuju o mogućem bojkotu prvenstva, Arena ponovo makedonska

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Predsjedništvo Rukometnog saveza Slovenije za poslijepodne je zakazalo izvanrednu sjednicu s jednom točkom dnevnog reda: moguće napuštanje Eura, i to nekoliko sati prije utakmice s Crnom Gorom

17.1.2018.
7:37
Marko Lukunić/PIXSELL
VOYO logo

Slovenija je iskoristila mogućnost žalbe na odluku EHF-a kojom se odbija njihov protest na sudačku odluku u utakmici protiv Njemačke. Nakon što je prva njihova žalba odbijena s objašnjenjem da ne mogu uložiti pritužbu bez sudačke procjene, angažirali su sudačku komisiju nacionalnog saveza, koja je detaljno obrazložila zašto Slovenija smatra da je oštećena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što, vjerojatno, u jutarnjim satima EHF odluči po drugoj slovenskoj žalbi, u hotelu Westin od 15.00 sati Predsjedništvo Rukometnog saveza Slovenije održat će izvanrednu sjednicu, s jednom točkom dnevnog reda: mogućnost napuštanja Europskog prvenstva. Odluku će obznaniti nakon 16.00 sati, što je samo nekoliko sati prije njihovog večerašnjeg zadnjeg susreta u skupini, jer bi u 20.30 trebali početi utakmicu protiv Crne Gore u kojoj trebaju pobijediti za prolazak dalje s jednim bodom.

Prije njih boj za prvo mjesto u zagrebačkoj Areni odigrat će trenutno vodeći Makedonci (četiri boda) i Nijemci (tri boda). Arena će ponovo postati "makedonska". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U varaždinskoj skupini večeras (20.30) derbi Španjolske i Danske, koja je senzacionalno izgubila od Češke nakon što je pobijedila Mađarsku. O trećem mjestu vjerojatno će odlučiti međusobni dvoboj Mađara i Čeha (18.15).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo