"Spontani" predizborni spot / 'Da ne budemo uvijek ozbiljni': Premijer otkrio kakav je bio u školi, što je htio biti kada naraste...

Image
Foto: Screenshot/Facebook HDZ

Boris Dvornik mu je omiljeni glumac, u slobodno vrijeme organizira košarku, pored ribe će uvijek izabrati meso, a za kućnog ljubimca izabrao bi psa

29.6.2020.
10:13
Screenshot/Facebook HDZ
VOYO logo

"Da ne budemo uvijek ozbiljni, ovaj put nećemo o poslu", počeo je predizborni spot premijer Andrej Plenković. Iako napravljen s namjerom da zabavi publiku i glasače, da otkrije privatne pikantarije o sebi i da pokaže da je, na kraju dana, i on samo čovjek, rezultat je, po mnogima, upravo suprotan.

Nećemo o poslu

S, ipak, političkim pitanjima, poput pitanja potresa u Zagrebu, s ozbiljnim krajem, malo spontan, malo usiljen - to je još jedan predizborni spot  objavljen na HDZ-ovoj Facebook stranici:

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je da je nadimak "Plenki" već generacijama u obitelji, da obožava Alana Forda, te da njegova djeca trenutno najviše vole Ježevu kućicu. Također, otkrio je i da mu je jedan od najdražih sportaša Dražen Petrović, da je bio mangup u školi (točnije, kampanjac), da mu je jedna od najdražih serija Malo misto i da je kao mali nacrtao jednog čovjeka koji sjedi u uredskoj stolici zamišljajući sebe u budućnosti i svoje zanimanje. 

Valja dodati da će za ljubimca uvijek odabrati psa, more mu je ispred planina, kao i meso ispred ribe i ljeto ispred zime. Boris Dvornik mu je bio i ostao najdraži glumac. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispod spota, koji je objavljen prije jedan sat, već sada ne nedostaje komentara:

"Baš je simpatičan..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Divna osoba...Vi ste naša najbolja opcija"

"Poštovani gospodine premijeru.
Kada bi zakon onemogućio prostitutkama, patološkim lopovima, dilerima i mentalno izazvanim ljudima glasanje, smatrate li da bi hdz prešao izborni prag?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako ste živjeli u Splitu kada vam je mama radila na VMA u Beogradu?????"

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo