Sjajan iz sedmeraca / Čupić prestigao Balića: zabio najviše golova od hrvatskih igrača na europskim prvenstvima

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Balića je izjednačio još protiv Švedske. Nakon toga u dvoboju s Bjelorusijom imao je samo šut iz sedmerca, koji nije realizirao. Ivan Čupić zato je Balićev rekord skinuo jučer protiv Norveške

21.1.2018.
11:26
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Ivan Čupić prestigao je Ivana Balića po broju postignutih golova na europskim prvenstvima. Dosadašnji rekorder od hrvatskih igrača Balić zabio je 151 pogodak na natjecanjima "Starog kontinenta", dok je Čupić s jučerašnje tri gola Norveškoj ljestvicu podigao na 154.

Bilo je očekivano da Čupić postane rekorder na ovom, domaćem prvenstvu. Jedino što ga je moglo spriječiti je ozljeda. Na svu sreću, Čupko je uvijek zdrav i spreman, a do sada je svaki put tijekom trenutnog Eura počeo u hrvatskoj startnoj sedmorci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balića je izjednačio još protiv Švedske. Nakon toga u dvoboju s Bjelorusijom imao je samo šut iz sedmerca, koji nije realizirao. Zato je Balićev rekord skinuo jučer protiv Norveške pogodivši tri sedmerca. Dva je prepustio Zlatku Horvatu, koji je oba realizirao osvetivši se time Norvežanima za lanjski bolan poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čupić je drugi najbolji strijelac prvenstva s linije sedam metara. Zabio je deset golova iz 12 pokušaja. U tom poretku vodi Norvežanin Björnsen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo