I ONA SU MOGUĆA /

Čuda po cijepljenju: Zekanović održao lekciju desnici, premijer preobratio kler, a predomislio se i zubar koji se cijepiti htio u gumenu ruku

Koronavirus, svećenstvo, zubar i cijepljenje, sve o tome pročitajte u Direktovoj rubrici "Čuda"

10.12.2021.
22:33
VOYO logo

Godinama nismo čuli da neki zastupnik u Saboru ide protiv svoje stranke, sve dok nije progovorio Hrvoje Zekanović. Ali to da je desničarima rekao da se srame jer zbog njih ljudi završavaju na respiratoru - nije se svidjelo njegovim kolegama iz Suverenista. Po kratkom postupku smijenili su ga s mjesta predsjednika Kluba zastupnika. I još ih je pazite posebno zasmetalo što je spomenuo kolegu koji je u bolnici i nije dobro, na stranu to što da se cijepio možda ne bi ni bio u bolnici. 

Tko bi rekao da ćemo u Direktu pljeskati Hrvoju Zekanoviću, ali čuda se događaju. U rubrici "Čuda" imamo još jednu vijest. Premijer je uspio preobratiti poglavare katoličke crkve. Josip Bozanić stigao je na sastanak skeptičan oko COVID potvrda i cijepljenja, 3 sata poslije kardinal je i za cijepljenje i za potvrde. Razriješila se tako muka vjernika koji već mjesecima ne znaju što da rade. Papa kaže cijepite se, Bozanić se bio pitao se je li cjepivo moralno prihvatljivo, razni svećenici s prosvjeda su grmili o sotoni, dok su im časne pljeskale, a zbunjenosti nisu pomogli ni vjeroučitelji koji šire radosne vijesti o tome da svi lažu. Ali sve su se dvojbe riješile nakon Evanđelja po Plenkoviću, u kojem se spominju neka financijska sredstva i obnova crkvi od potresa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I treća vijest u rubrici "Čuda" - naglo se u vezi cijepljenja predomislio jedan talijanski zubar o kojem već danima priča cijeli svijet. I CNN i BBC i New York Times. Čovjek je mrtav hladan na cijepljenje stigao s gumenom rukom, mislio je valjda da medicinska sestre neće primijetiti da mu je koža neobično hladna i gumenasta. Ali doktor Guido Russo nešto kao naš Josip Bozanić, sada propovijeda cijepljenje. To je jedini put iz pandemije, ispričao je Guido gostujući na jednoj talijanskoj televiziji. Rekao je da gumenom rukom nije htio nikoga prevariti, nego prosvjedovati protiv te obaveze. Ali sad se predomislio - i cijepio se. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo