'Vrijeme je dobro, ali ne vidimo ništa' / Član posade broda u potrazi za hrvatskim kapetanom: 'Nisam siguran jesu li zrakoplovi uključeni'

Image
Foto: bourbonoffshore.com/Facebook

'Upravo su nam zadali novi uzorak. Dajemo sve od sebe. Nadam se da ćemo pronaći nešto'

10.10.2019.
22:31
bourbonoffshore.com/Facebook
VOYO logo

Filipinski član posade trgovačkog broda koji je trenutno uključen u potragu za nestalim kolegama i hrvatskim kapetanom Dinom Miškićem s potonulog tegljača Bourbon Rhode, za Morski.hr objasnio je kako teče potraga.

"Još tražimo. Vrijeme je dobro, ali ne vidimo ništa. Bio sam sinoć na dužnosti i bila su tri broda u akciji traganja i spašavanja. 'Alp Striker' vodi i zadaje uzorke potrage, sada za pet brodova. Upravo su nam zadali novi uzorak. Dajemo sve od sebe. Nadam se da ćemo pronaći nešto. Nisam vidio nikakve letjelice dok sam bio na straži. Nisam siguran ima li uopće zrakoplova uključenih u potragu, no dok sam ja na dužnosti, nisam ih vidio", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među nestalima s Bourbon Rhodea je i njegov sunarodnjak, drugi časnik Edwin Furog, zbog čega mu ova potraga posebno emotivno pada.

"Molitva, molitva, molitva… to je jedina stvar koju možete napraviti u ovome trenutku, a mi ćemo dati sve od sebe u potrazi", ispričao je ovaj mladi filipinski pomorac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo