SAMO ZA RTL DANAS / Ćiro poručio: Bit ćemo prvaci!

Biliću, pazi se, Trappatoni je najbolji trener svijeta, ali zato Španjolci nisu ništa posebno. To je s daruvarske terapije stručnom stožeru poručio Ćiro Blažević.

30.5.2012.
19:41
VOYO logo

Najpoznatiji stanovnik toplica jača mišiće kralježnice, raduje se dobrim nalazima jer nije bilo lako.

Trener svih trenera zato prati napredak Bilić boysa. Dojmile su ga se majstorije protiv Estonije, osobito ona Eduardova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trappatoni poznaje sve rezervne hravtske igrače kao i Bilić, mislim da ima posla s najboljim trenerom svijeta", rekao je Ćiro.

Trapattoni se kao Talijan zgrozio nad kladioničarskom aferom u Italiji, no Ćiro se previše ne uzbuđuje. "Ma kakva afera, to je nespretno da mi sada očekujemo da će oni biti hendikepirani".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A što kaže na španjoslku tiki taka rapsodiju?

"Sad će reći da Ćiro priča gluposti ali Ćiro je igrao s Španjolskom i nisu me mogli pobijediti osim na penal. Kada je naš Bilić rekao da hoće biti prvak Europe znate što je Del Bosque rekao  - ima Bilić pravo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ima se hrvatski navijač pravo nadati jer..."Da Modrića traži Real Madrid, da je teror engleske lige postao Jelavić, da je tu razbojnik Mandžukić. Radi se o ekipi koja je pronašla zajednički duh".

Kao što ga je Ćiro pronašao '98. I ovaj put Ćiro vjeruje u ekipu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo