RIJEČKI SPEKTAKL / Četvrti Exclusive auto moto show donosi i hrvatsku premijeru novog Renault meganea!

Image

U riječkom Tower Centru od 17. do 20. ožujka održat će se prestižna automobilska sajamska manifestacija Exclusive Auto Moto Show koja će riječkim zaljubljenicima u automobile predstaviti mnoge novitete

18.2.2016.
12:41
VOYO logo

"Ono što je zasad poznato su hrvatske premijere Honde CRF 1000 L Africa Twin, modela SH 300 te vrlo popularne redizajnirane serije NC 750, novi Renault Megane, a bit će i modela koji su na tržištu već par mjeseci ali službeno salonsko predstavljanje nisu imali – poput Hondinih modela Jazz i HRV. A najvjerojatnije dolazi i Toyota RAV 4 u hibridnoj verziji", rekao je na današnjem predstavljanju Exclusive Auto Moto Show Siniša Grgantov, direktor agencije Klik Marketing koja organizira ovu već prepoznatljivu manifestaciju.

Exclusive Auto Moto Show s dosadašnja tri izdanja prerastao je u jedno od zanimljivijih godišnjih sajamskih događanja u Rijeci. EAMS je dosad svake godine privukao između 80 i 100 000 posjetitelja, ponajviše zaljubljenika u auto moto industriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovogodišnji EAMS će se održati od 17. – 20. ožujka u prostoru Tower Centra Rijeka (4. kat, ex Semeraro). Zanimljivo je da se ove godine EAMS terminom smjestio između prestižnog sajma u Ženevi i onog u Zagrebu koji se nakon osmogodišnje pauze vraća na hrvatsku sajamsku scenu.

"Možda je upravo riječki auto show, jer je sve ove godine dok Zagreba nije bio održavao automobilsku scenu živom, bio kotačić koji je ponovno pokrenuo i Zagrebački auto show", dodao je Siniša Grgantov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o auto showu pročitajte na portalu Riječan.in.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo