doba posvećeno molitvi /

Čestitka predsjednice i premijera povodom Ramazanskog bajrama

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U čestitki se navodi kako je vrijeme ramazanskog posta doba posvećeno molitvi, duhovnoj posvećenosti, razmišljanju o milosti prema onima koji nemaju

16.7.2015.
14:04
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U povodu završetka ramazanskog posta i proslave Ramazanskog bajrama, predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović uputila je u četvrtak čestitku muftiji i predsjedniku Mešihata Azizu ef. Hasanoviću, vjerskim službenicima i svim građankama i građanima islamske vjeroispovijesti.

U čestitki se navodi kako je "vrijeme ramazanskog posta doba posvećeno molitvi, duhovnoj posvećenosti, razmišljanju o milosti prema onima koji nemaju, bolesnima i nesretnima kako bi se potakli na solidarnost koja nam je svima potrebna".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svim vjernicima želim da Ramazanski bajram provedu u radosti i zajedništvu svojih obitelji i dragih ljudi. Bajram Šerif Mubarek Olsun!", stoji u čestitki predsjednice Grabar-Kitarović.

I Milanović čestitao bajram

Premijer Zoran Milanović čestitao je, osobno i u ime hrvatske Vlade, Ramazanski bajram vjernicima islamske vjeroispovijesti u Hrvatskoj, zaželjevši im za blagdan mir i zadovoljstvo te jačanje dijaloga i suradnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U prigodi Ramazanskog bajrama, svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Republici Hrvatskoj upućujem iskrene čestitke, sa željom da blagdanske dane provedete u miru i zadovoljstvu, u krugu obitelji i najmilijih", poručio je Milanović.

Ujedno je zaželio da "ovaj veliki blagdan žrtve i odricanja bude nadahnuće i u promicanju međusobnog razumijevanja, uzajamnog poštovanja i zajedništva na dobrobit društva u kojem živimo".

"U ime Vlade Republike Hrvatske i osobno, čestitam vam i želim da svakodnevnim djelovanjem i ponašanjem nastavimo jačati dijalog i suradnju. Bajram Šerif Mubarek Olsun!“, stoji u čestitki premijera Milanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo