Sinčić prozvao Lovrinovića / 'Čestitam profesore, pretvarate se u pravog političara! Fotelje su ipak važnije od općeg dobra'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Iako je govorio kako neće podržati proračun, već da će ostati suzdržan, ekonomski stručnjak u redovima Mosta Ivan Lovrinović naglo se predomislio

15.3.2016.
15:23
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Iako je govorio kako neće podržati proračun, već da će ostati suzdržan, ekonomski stručnjak u redovima Mosta Ivan Lovrinović naglo se predomislio.

Izjavio je u Saboru kako se radi o vatrogasnom proračunu, ali da će ipak dati glas Vladinom prijedlogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova promjena mišljenja nije prošla nezapaženo među kolegama pa je Lovrinovića na Facebooku prozvao zastupnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić.

"Kaže profesor Lovrinović da se klub zastupnika Mosta ne slaže sa proračunom, ali će ga ipak podržati i glasati ZA. Jer pad proračuna znači i pad Vlade. Pad Vlade znači i pad fotelja. Fotelje su ipak važnije od općeg dobra. Još je jučer pisao da ga neće podržati. Zaista sam iznenađen. Moram ipak čestitati profesoru, pretvara se u pravog političara. Poput HDZ-ovaca, uvijek vjeran, u dobru i zlu, u unišenju zemlje i osiromašivanju građana, Most u srcu", stoji u Sinčićevom komentaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo