skupina D / Češka u u Varaždinu šokirala moćnu Dansku, Španjolci rutinski protiv Mađara

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U prvoj utakmici odigranoj u Varaždinu Španjolska je svladala Mađarsku sa 27-25 i osigurala prolaz u drugu fazu natjecanja, a Danci će protiv njih morati tražiti potvrdu prolaza u drugi krug

15.1.2018.
22:37
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Rukometaši Češke senzacionalno su pobijedili reprezentaciju Danske sa 28-27 (15-16) u utakmici 2. kola skupine D Europskog prvenstva, koja je odigrana u ponedjeljak navečer u Varaždinu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to nevjerojatna preobrazba čeških rukometaša, koji su samo dva dana prije poraženi od Španjolske sa 17 golova razlike. Češku je do velike pobjede predvodio Ondrej Zdrahala sa osam pogodaka, ali veliki obol pobjedi dao je vratar Martin Galia sa 17 obrana, a najvažnijom se pokazala ona na 20 sekundi prije kraja, kad je Češka vodila 28-27, ali branila se s dva igrača manje. Lauge je ostao sam na crti, ali Galia je obranio njegov udarac i osigurao veliku pobjedu svojoj reprezentaciji. Kod Danaca je najefikasniji bio Mikkel Hansen sa sedam pogodaka.

U prvoj utakmici odigranoj u Varaždinu Španjolska je svladala Mađarsku sa 27-25 i osigurala prolaz u drugu fazu natjecanja, a Danci će protiv njih morati tražiti potvrdu prolaza u drugi krug, u koji bi mogli otići i u slučaju poraza, ali bi ostali bez ijednog boda. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo