ČELNIK HSS-A BELJAK: / ‘Sve su glasniji i jači, dok ne počnu ubijati Srbe, pedere, a onda i sve koji se ne uklapaju u “njihovu” zatucanu Hrvatsku?’

Image

Iz Srpskog narodnog vijeća izvijestili su da je čelnik SDSS-a Milorad Pupovac danas nakon sjednice Sabora,

28.9.2018.
23:23
VOYO logo

Iz Srpskog narodnog vijeća izvijestili su da je čelnik SDSS-a Milorad Pupovac danas nakon sjednice Sabora, dok je šetao sa stranačkim kolegom Borisom Miloševićem preko zagrebačke tržnice Dolac do Trga bana Jelačića, osjetio udarac u vrat, piše 24sata.

Netko ga je pogodio ostacima hrane iz obližnjeg restorana.
 Srpsko narodno vijeća u priopćenju osuđuje ovaj čin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

19.08.2018., Kistanje - Pravoslavni vjernici u manastiru Krka proslavili veliki blagdan Preobrazenja Gospodnjeg. Milorad Pupovac.

Ovaj čin osudio čelnik HSS-a i HNS-LD

Na ovaj napad reagirao je čelnik HSS-a Krešo Beljak. "Bagra!!! Sve su glasniji i sve jači, a većina i dalje šuti i gleda..do kada?!?! Dok ne počnu otvoreno ubijati Srbe, p*dere, a onda i sve nas ostale koji se ne uklapamo u “njihovu” zaostalu i zatucanu Hrvatsku?," napisao je Beljak na Twitteru.

I Hrvatska narodna stranka - liberalni demokrati osudila je napad na predsjednika Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) Milorada Pupovca i njegovog stranačkog kolegu Borisa Miloševića, saborske zastupnike srpske manjine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MILORAD PUPOVAC NAPADNUT U CENTRU ZAGREBA: /

Gađali ga ostacima hrane na tržnici Dolac

Image
MILORAD PUPOVAC NAPADNUT U CENTRU ZAGREBA: /

Gađali ga ostacima hrane na tržnici Dolac

Osuda Antifa lige i Documente

"U 2018., u demokratski uređenim zemljama, bilo kakvom nasilju ili fizičkom napadu ne smije biti mjesta. Na svima nama je odgovornost da gradimo otvoreno i tolerantno društvo, a ovakve pojave, ako želimo kao društvo ići naprijed, svi zajedno, a poglavito osobe koje sudjeluju u javnom životu, moramo najstrože osuditi," istaknuli su u priopćenju.

"Žalimo zbog današnjeg nasrtaja u središtu glavnog grada Hrvatske na zastupnike Hrvatskog sabora Milorada Pupovca i Borisa Miloševića, koji podsjeća na godine u kojima su mržnja i nasilje prema drugima i drugačijima završavale ubijanjem. Pozivamo sve u hrvatskom društvu na solidarni otpor protiv rastuće netrpeljivosti i svih pojavnosti fašizma," reagirali su i iz Antifa lige i Documente.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo