Čeka nas tjedan snijega i kiše, uz samo jedan dan predaha

Iako je proljeće kalendarski stiglo, u Hrvatskoj još vlada zima. Naime, i ovaj tjedan će biti ispunjen snijegom i kišom.

2.4.2013.
8:32
VOYO logo

U utorak će biti oblačno povremeno s kišom, a u Gorskome kotaru i Lici većinom će padati snijeg. Snijeg se također očekuje i u sjeverozapadnom području i zapadnoj Slavoniji. Novi snježni pokrivač u gorju će većinom biti između 10 i 20 centimetara, a tanji se očekuje mjestimice i u sjeverozapadnim krajevima, javlja DHMZ.

Na Jadranu se sredinom dana i poslijepodne očekuje djelomično razvedravanje, a puhat će slaba i umjerena, tek ponegdje i jaka bura i sjeverozapadnjak. Najviša temperatura bit će od 1 do 6, u istočnoj Slavoniji i na sjevernom Jadranu od 7 do 12, a u Dalmaciji od 12 do 16 Celzijevih stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu u unutrašnjosti još može biti mjestimice oborina, a zatim će doći do slabljenja i prestanka oborina. Na Jadranu će pak u srijedu u početku ponegdje padati kiša, ali se do kraja dana očekuje razvedravanje. U četvrtak će u unutrašnjosti doći do djelomičnog razvedravanja, iako će ujutro biti razmjerno hladno (mjestimice je moguć slab mraz). Na Jadranu će u četvrtak biti djelomice ili pretežno sunčano.

U petak nas ponovno čeka kiša – u unutrašnjosti i na Jadranu. Po sedmodnevnoj prognozi, u unutrašnjosti će oborine nastaviti padati i za vikend, dok će na Jadranu doći do novog razvedravanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo