MJESTO RADNJE - LONDON / Carter USM svira četiri albuma u dva dana

Image

Novo okupljanje kultne alter/dance skupine završit će koncertima koje mirne duše možemo proglasiti jedinstvenima.

11.2.2009.
10:43
VOYO logo

Britanski alter/dance rokeri Carter USM nastavljaju sa svojim povremenim okupljanjima te u studenom pripremaju nešto zaista posebno. Tijekom dvije večeri u studenom (13. i 14.) u znamenitim londonskim klubovima Brixton Academy i Kentish Town Forum u cijelosti će izvesti svoja prva četiri albuma, snimljena u razdoblju od 1990. do 1994. godine. 

Treći i četvrti "The Love Album" i "Post Historic Monsters" odsvirat će u Forumu, a debi "101 Damnations" i njegovog nasljednika "30 Something" idući dan u Academyju. Koncerte pod zajedničkim nazivom "The Drum Machine Years" članovi grupe Jim Bob i Fruitbat najavljuju kao maratonske i jedinstvene u dosadašnjoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uživali smo u reunion nastupima, ali ovog puta želimo učiniti nešto drugačije. Odsvirat ćemo stare ploče od prve do posljednje pjesme, a nekima od njih to će biti i koncertna premijera", otkriva gitarist i pjevač Jim Bob, a u sličnom tonu nadovezao se i Frutibat. "Bit će sjajno, pogotovo u Forumu. Tamo smo odsvirali neke od svojih najboljih koncerata i već me pere nostalgija". 

Carter USM bili su jedan od prvih inozemnih bendova koji su tijekom rata nastupili u Hrvatskoj - još se sjećamo sjajne svirke u zagrebačkom Domu sportova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo