šire mrežu /

Cammeo počeo poslovati u Vinkovcima: u Splitu se i građani uključili u borbu za liberalizaciju taksi-tržišta

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Povodom početka rada svi Vinkovčani će u naredna tri dana moći potpuno besplatno isprobati Cammeovu uslugu

19.12.2016.
13:32
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Danas je u vinkovačkom gradskom poglavarstvu održana konferencija za medije na kojoj je službeno najavljen početak rada Taxi Cammea u tome gradu.

Konferenciji za medije nazočili su gradonačelnik Grada Vinkovaca Mladen Karlić, pročelnik za gospodarstvo Vedran Čuljak te voditelj Taxi Cammea za Slavoniju i Baranju Klaudio Klajn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom početka rada svi Vinkovčani će u naredna tri dana, zaključno do 22. prosinca 2016. moći potpuno besplatno isprobati Cammeovu uslugu i to za vožnju do 5 km unutar grada.

Nakon toga, na snazi će biti cijena od 20 kn za vožnju do 5 km unutar grada, dok će za svaki sljedeći kilometar unutar grada biti potrebno izdvojiti 5 kn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vinkovčanima će svakodnevno, od 0 do 24 h, na raspolaganju biti dostupna četiri nova, moderno opremljena vozila, objavio je Cammeo.

U samo nekoliko sati svoje potpise za liberalizaciju tržišta dalo više od 1800 Splićana

U subotu je u Splitu službeno pokrenuta akcija prikupljanja potpisa kojom se traži liberalizacija taksi-tržišta, bolja kvaliteta taksi-usluge, mogućnost zapošljavanja u ovoj djelatnosti te razvoj konkurentnosti, javlja Splitski dnevnik.

Ovu inicijativu službeno je podržala Hrvatska gospodarska komora, a tijekom samo nekoliko sati akcije svoje je potpise za liberalizaciju dalo 1800 Splićana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo