Čačić na sastanku u HNS-u, nisu čekali Vesnu Pusić

Odmah nakon što je Radimir Čačić podnio ostavku u Banskim dvorima, na konferenciji za medije koju je održao s premijerom Milanovićem, u središnjici HNS-a održan je sastanak s vrha stranke.

14.11.2012.
22:08
VOYO logo

Čačić se u središnjici sastao s potpredsjednikom Ivanom Vrdoljakom, ministricom kulture Andreom Zlatar Violić, zastupnikom Jozom Radošem, tajnikom Srećkom Ferenčakom i drugima. Zanimljivo je da nisu čekali potpredsjednicu stranke Vesnu Pusić, koja se nešto poslije 20 sati vratila iz Egipta, već su sastanak završili negdje u to vrijeme.

Svi, osim Čačića, stranku su napustili kroz sporedne ulaze, a nitko nije bio dostupan ni raspoložen da kaže o čemu se razgovaralo, javlja Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je logično da su pokušali preraspodjeliti funkcije u Vladi i stranci, navodno će o svemu odlučiti na sjednici Predsjedništva u četvrtak, za koju nitko još ne zna kada će točno biti.

Podsjetimo, Radimir Čačić je u srijedu poslijepodne na konferenciji za medije u Banskim dvorima podnio ostavku na sve funkcije, nakon što je ranije objavljena odluka mađarskog drugostupanjskog suda da mora odslužiti zatvorsku kaznu od 11 mjeseci, zbog izazivanja nesreće u kojoj 2010. godine u Mađarskoj poginulo dvoje ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji sad spekuliraju tko će naslijediti Čačićeve funkcije, pa se spominje da će mjesto prve potpredsjednice Vlade preuzeti Vesna Pusić, a da će na mjesto ministra gospodarstva doći Ivan Vrdoljak. Premijer Milanović je odluku o novoj kadrovskoj križaljci najavio do kraja tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo