poteškoće duž obale / Bura otežava promet: zatvoren Paški most, usidreni trajekti, zabrane na autocestama i magistrali

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

U prekidu su trajektne linije Prizna - Žigljen i Lopar-Valbiska i katamaranska linija Novalja - Rab - Rijeka te trajektna linija Suđurađ-Lopud-Dubrovnik. Preko Krčkog mosta ne smije prva skupina vozila

15.7.2016.
7:19
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Zbog olujne bure Paški most zatvoren je za sav promet, a samo za osobna vozila otvorene su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje i državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54).

Na autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika te na Krčkom mostu zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila), javio je Hrvatski autoklub (HAK) u 7 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jak vjetar usporava vožnju i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, no autocesta je otvorena za sav promet.

Zbog olujnog vjetra u prekidu su trajektne linije Prizna - Žigljen i Lopar-Valbiska i katamaranska linija Novalja - Rab - Rijeka te trajektna linija Suđurađ-Lopud-Dubrovnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na graničnom prijelazu Metković pojačan je ulazak osobnih vozila, a izlazak na Bajakovu.

Do završetka radova preko graničnog prijelaza Županja promet će teći preko 5 kolničkih traka, a ne preko 10 redovnih. Moguće su gužve i duža čekanja na prelazak državne granice, osobito vikendima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Granični prijelaz Harmica (SLO) otvoren je za vozila do 7,5 tona

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo