OKRŠAJ U SABORU / Bulj: 'Kao drumski razbojnici uveli ste COVID potvrde'; Plenković: 'Kako se možete naslikavati kontra brisa, a danas s njim doći u Sabor?'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Ne bojim se ja testiranja ili vate. Podijelili ste hrvatski narod', kazao je Bulj premijeru

24.11.2021.
11:55
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

U masi ljudi na subotnjem prosvjed sudjelovao je i dio oporbenih političara. Među njima je bio i gradonačelnik Sinja Miro Bulj.

Upravo je Bulj dobio najveće skandiranje prosvjednika koji je poručio kako je baš taj prosvjed bio jedan od najvećih u hrvatskoj povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Narod je na strani slobode. Narod je protiv diktature. Narod je protiv ugrožavanja ljudskih prava i sloboda. Besmislenost COVID potvrda govori narod", poručio je  gradonačelnik Sinja. 

Image
Zastave, baklje... /

Najveći prosvjed protiv koronamjera u Zagrebu, tvrde: 'Vratili smo se na vrijeme 2. svjetskog rata'

Image
Zastave, baklje... /

Najveći prosvjed protiv koronamjera u Zagrebu, tvrde: 'Vratili smo se na vrijeme 2. svjetskog rata'

Prisjetimo se najnovije donesene mjere podrazumijevaju slabija ograničenja za cijepljene građane s COVID potvrdama, građane koji su prebolili koronu. Podrazumijeva i građane koji se redovno testiraju, a upravo je tako danas u sabornicu ušao i zastupnik Miro Bulj. Jer u Sabor su mogli ući samo oni koji su postupali u skladu s donesenim mjerama protiv kojih se prosvjedovalo prije samo pet dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon tjedan dana stanke zastupnici su se vratili na svoja mjesta, a tijekom  aktualnog  prijepodnevom postavljali su pitanja premijeru Andreju Plenkoviću i njegovim ministrima.

Jedan od 40 zastupnika koji su postavili pitanje Plenkoviću bio je i Bulj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao drumski razbojnici uveli ste COVID potvrde. Od vas kao pravnika to se nije očekivalo. Donijeli ste nezakonito ovu mjeru, podijelili ste hrvatski narod u teškim vremenima COVID krize", kazao je Plenkoviću MOST-ov zastupnik,

''Kako ste vi ušli u Sabor? Ušli ste glasovima naroda i ja to poštujem. Ili ste vi nekome pokazali ovo što sam i ja COVID potvrdu. Ako se niste cijepili niti preboljeli onda ste se testirali, jel tako?", pitao je Plenković Bulja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bulj je u pozadini rekao da nije prebolio koronu već se tesirao.

"Kako se možete naslikavati kontra brisa u subotu, a danas s njim doći u Sabor? Je li to problem, malo škaklja, ne boli... Velika je razlika alkarskog momka jel' ga bris boli ili ne boli. I ja ne mogu shvatiti da je jedan mali bris toliki problem'', kazao je Plenković Bulju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nas narod nije birao da šutimo nego da govorimo istinu. Ja sam osobno za pravo izbora. Uvodite diktaturu kao šumski razbojnici. Uveli ste nezakonito u tri dana. Ne bojim se ja testiranja ili vate. Podijelili ste hrvatski narod, ja nisam protiv onih koji se žele testirati. Ja sam samo poslao poruku da gradonačelnik svih, cijepljenih i necijepljenih, i svi moraju imati istu uslugu. To je pravo izbora'', istaknuo je Bulj.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo