RAZOČARANI REZULTATIMA /

Nakon izbora DP-a Bujanec objavio osmrtnicu, Bartulica otišao, a Pervan presjekao iskaznicu

Image
Foto: Screenshot Facebook

Penava je naposlijetku uvjerljivo pobjedio, a Radić je demonstrativno napustio prostorije gdje se sve odvijalo. Neki su Penavinom pobjedom zadovoljni, a neki već režu članske iskaznice i objavljuju kako više nisu dio DP-a

31.8.2024.
16:51
Screenshot Facebook
VOYO logo

U subotu su se održali unutar stranački izbori Domovinskog pokreta, gdje su se sukobile dvije struje - ona dosadašnjeg poglavara Ivana Penave i Maria Radića s njegovim pristašama.

Penava je naposlijetku uvjerljivo pobjedio, a Radić je demonstrativno napustio prostorije gdje se sve odvijalo. Neki su Penavinom pobjedom zadovoljni, a neki već režu članske iskaznice i objavljuju kako više nisu dio DP-a. Stephen Bartulica više nije član DP-a jer se nadao pobjedi Radića, a stand up komičar i glumac Željko Pervan snimio je zanimljiv video u kojem škarama uništava iskaznicu, a video je na svojim društvenim mrežama podijelio Velimir Bujanec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bujanec je prethodno objavio i osmrtnicu Domovinskog pokreta, napisavši kako su ožalošćeni redakcija Bujice i 200 tisuća birača nacionalne desnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Penava: 'Promijenili smo zaštitare da nam ne bi opet dolazili nepozvani gosti'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo