Unatoč kaznenoj prijavi / Bučević na svjetskoj turneji: Certifikat s pečatom zakona privlačenja za 'samo' 2625 kuna!

Image
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL/Eventim screenshot

Ako želite biti dio svjetske turneje, na kojoj se Ani Bučević pridružio i dr. Mel Gill, morat ćete do Beograda

9.6.2019.
10:00
Davorin Visnjic/PIXSELL/Eventim screenshot
VOYO logo

U posljednje vrijeme puno pozornosti privlači slučaj Ane Bučević. Nakon što ju je dr. Herman Vukušić prozvao za nadriliječništvo, a Ministarstvo zdravstva i kazneno prijavilo, nad splitsku motivacijsku trenericu nadvila se opasnost potencijalne zabrane rada. Naime, Vukušić je kazao kako se iz njezinih stajališta može zaključiti da su oboljeli sami krivi za svoje stanje. 

Na optužbe za nadriliječništvo Bučević je poručila da tijekom svog rada nikada nijednom sudioniku svojih edukacija nije davala nikakve medicinske savjete. Tvrdi i kako ljudima nije poručila da im ne trebaju lijekovi da bi se izvukli iz depresije.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bučević je inače poznata youtuberica, influencerica, motivatorica, poduzetnica, a po novom - i osumnjičena nadriliječnica. Učila je svoje pristaše o vrlogu pozitive, o tome što smo sve kadri napraviti snagom uma, o vibracijama, što jest i što nije ljubav i kako živjeti "nizvodno".

Okuplja mnoštvo sljedbenika

Na svojim kanalima okuplja mnoštvo sljedbenika koji ju redovito prate te slušaju ono što Bučević govori i objavljuje. Zato ne čudi vijest da je upravo Ana Bučević krenula na svjetsku turneju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi oni koji žele pohađati seminar nakon kojeg će dobiti certifikat ili diplomu s posebnim pečatom zakona privlačenja trebaju platiti 2625 kuna za ulaznicu.

"Posjedovanje ovog pečata već je promijenilo živote milijunima", piše u opisu događaja na stranicama Eventima

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Anu Bučević, na seminaru će sudjelovati i dr. Mel Gill, autor čak 157 knjiga. O njemu piše da je "guru svih gurua", da je "čovjek s glasom od milijardu dolara" te da su se mnogi izliječili nakon što su samo čuli njegov glas. 

Hala sportova u Beogradu

Dr. Mel Gil poznati je autoritet na području psihologije, liderstva, komunikacije i organizacijskog prodora, on je više od 30 godina bio savjetnik vladinim i nevladinim liderima širom svijeta. Business Times i Sentinel su ga prepoznali kao jednog od najtraženijih azijsko-američkih motivacijskih govornika u svijetu.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa ako želite prisustvovati ovom dvodnevnom događaju, morat ćete otputovati u Beograd i u Hali sportova slušati predavanje zajedno s ostalih oko 4000 ljudi

Na službenim stranicama Ane Bučević još ne piše popis službenih događaja, samo se primaju rezervacije za Vortex ljetovanje za koje morate izdvojiti1100 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo