SUKOB U DOMOVINSKOM POKRETU / Bubalo odgovorio Miroslavu Škori, za RTL.hr rekao: 'Bombaš samoubojica zna što radi'

Image
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Bubalo je kazao da se zna kod koga se nalaze odgovori o poslovanju stranke

6.8.2021.
11:08
Davor Puklavec/PIXSELL
VOYO logo

Miroslav Škoro, bivši čelnik Domovinskog pokreta, u intervjuu za Večernji list kazao je da će svi koji tvrde da je s mjesta predsjednika otišao zbog navodno neprimjerenog odnosa sa svojom 25-godišnjom asistenticom Nikolinom Brajković i njezina navodnog trošenja stranačkih sredstava te svoje tvrdnje morati obrazložiti Državnom odvjetništvu, Državnom uredu za reviziju, Poreznoj upravi i sudu.

Škoro je u intervjuu precizirao da je 29. srpnja Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnio kaznene prijave protiv bivšega glavnog tajnika stranke Darija Žepine, predsjednika Nadzornog odbora Krešimira Bubala i članice Nadzornog odbora Ljiljane Vuletić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontaktirali smo Bubala koji je u razgovoru za RTL.hr kazao da nema što posebno dodati na poteze, kako je nazvao Škoru, bombaša samoubojice.

"Bombaš samoubojica zna što radi", kazao je Bubalo za RTL.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je i da kada je Škoro u grupi Kluba zastupnika 17. srpnja napisao da financijska situacija u stranci nije dobra, da ga je to ponukalo da posjeti računovodstvo.

"Ja sam 19. srpnja zatražio od stranke da se napravi revizija, forenzika i inventura", kazao je te dodao da Miroslav Škoro kao predsjednik stranke još nije Nadzornom odboru dostavio izvješće za prošlu godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasne su ovlasti i ovlaštenja. Jedno je prijava, a drugo je lažno prijavljivanje kaznenog djela za članove Nadzornog odbora", kazao je Bubalo.

"Zna se kod koga se nalaze odgovori o poslovanju", kratko je dodao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo