POGLEDAJTE OVAJ KAOS / Imamo najluđe snimke slavlja iz zagrebačke Dubrave: Na ulicama se slavi pobjeda Hrvatske uz baklje i vatromet

Ekipa Net.hr-a snimila je veliko slavlje u zagrebačkoj Dubravi, pogledajte kako se slavi bronca Hrvatske na SP-u u Kataru

17.12.2022.
20:21
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je treće mjesto na Svjetskom prvenstvu nakon što je u Dohi porazila Maroko s 2-1 (2-1). 

Za Hrvatsku su zabijali Joško Gvardiol (7) i Mislav Oršić (42), a za Maroko Achraf Dari (9). Vatreni su kreirali jedan od najvećih hrvatskih sportskih uspjeha ikada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diljem Hrvatske se tulumari i slavi ova velika pobjeda hrvatske reprezentacije, a ekipa Net.hr-a snimila je brutalne scene iz zagrebačke Dubrave, gdje je trenutno zavladao pravi "brončani kaos".

Osim vatrometa i baklji, na snimkama se može čuti skandiranje i veselje hrvatskih navijača koji su zakrčili cijelu ulicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudeći po ovim snimkama, trenutno onuda tramvaji, ali ni automobili ne mogu prometovati.

U Dubravi je zavladala prava subotnja groznica na kojoj uživaju i zastavama mašu i zagrebački vatrogasci. Pretpostavljamo da se će ova fešta potrajati do dugo u noć - jer ono što su napravili naši Vatreni je vrijedno svake hvale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo