zbog krađe / Brutalna tučnjava u Dubrovniku: Podzetnik i njegov sin mlatili čovjeka, stavili mu omču oko vrata

Image
Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Nakon teške krađe, vlasnik poduzeća i njegov sin brutalno su premlatili čovjeka osumnjičenog da ih je pokrao

18.10.2019.
8:45
Goran Stanzl/Pixsell
VOYO logo

Do brutalne tučnjave došlo je u nedjelju, oko 19 sati, u Gružu ispred gornjeg ulaza u Robnu kuću Srđ. Povod tučnjavi je krađa torbice s gotovo 19 tisuća kuna na Gornjem Brgatu, piše Dubrovački dnevnik.

Ukrao torbicu s novcem iz kontejnera

Naime, kako je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska jučer izvijestila, utvrđeno je kako je na Gornjem Brgatu 33-godišnjak provalio u metalni kontejner privatnog poduzeća, odakle je ukrao torbicu s novcem, te je osumnjičen za djelo teške krađe.

No, 42-godišnji vlasnik poduzeća odlučio je uzeti pravdu u svoje ruke. Zajedno sa svojim maloljetnim 16-godišnjim sinom dočekao je 33-godišnjeg muškarca ispred Robne kuće Srđ te ga brutalno premlatio. Kako iz neslužbenih izvora doznaje Dubrovački dnevnik, poduzetnik je preko nadzorne kamere doznao o kome se radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uglavnom, 33-godišnjak je izudaran po licu, zatvorena su mu oba oka, a prošao bi još gore da nisu reagirali građani koji su zvali policiju. Naime, kako nam je ispričao jedan od svjedoka ovog događaja, 33-godišnjak je završio s konopom oko vrata,  te je postojala namjera da ga se uvuče u kombi. Ipak, tada su reagirali građani koji su pozvali policiju te je na taj način 33-godišnjak čak i dobro prošao.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske potvrdili su ovaj događaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Policijski službenici dobili su 13. listopada  dojavu o sukobu tri osobe u Ulici Andrije Hebranga, iznad RK Srđ. Radi se o 42-godišnjaku i 16-godišnjaku s jedne i 33-godišnjaku s druge strane. Pritom je 33-godišnjak zadobio ozljede koje su okarakterizirane kao lakše'', naveli su iz Policijske uprave.

Nisu komentirali vezu između ovog događaja te krađe na Brgatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo