BROJ ZARAŽENIH U VARAŽDINSKOJ ŽUPANIJI I DALJE VISOK: / Hospitalizirano 143 ljudi, 12 na respiratoru, ali ima i jedna dobra vijest

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL/Ilustracija

Nakon dugo vremena broj oporavljenih veći od broja novootkrivenih slučajeva

11.11.2020.
12:56
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Na području Varaždinske županije u protekla 24 sata zabilježeno je 175 novih slučajeva zaraze koronavirusom, umrle su četiri osobe, a povećava se broj hospitaliziranih, priopćio je u srijedu županijski Stožer civilne zaštite. Na bolničkom liječenju trenutno su 143 osobe s težom kliničkom slikom, od čega je 77 osoba na različitim odjelima u Varaždinu, 15 ih je u jedinici intenzivnog liječenja, od čega 12 na respiratoru.

U bolnici u Klenovniku su 33 pacijenta, a u Novom Marofu njih 18. Sve četiri preminule osobe starije su životne dobi, a bolovale su i od drugih teških bolesti. Sedmodnevni broj novih slučajeva na 100.000 stanovnika još je uvijek visok i prešao je 920, priopćili su iz Stožera. S kućnog liječenja otpuštena je 201 osoba, čime je nakon dugo vremena broj oporavljenih veći od broja novootkrivenih slučajeva. Na liječenju kod kuće trenutno je 1809 osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo