predsjednica i ministar /

Brod i avion idu tamo gdje je ispaljena raketa: 'U potrazi nam pomaže nekoliko država'

Predsjednica je rekla da Hrvatskoj u potrazi pomažu i Amerikanci

8.10.2019.
11:36
VOYO logo

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman komentirali su danas slučaj nestalog hrvatskog pomorca Dina Miškića koji je dobio novi zaokret. Naime, s potražnog broda u noći na ponedjeljak primijećen je dim koji je protumačen kao signalna raketa.  

"Nastavlja se potraga, koliko je meni poznato u to nije uključena samo Francuska nego i neke druge države koje nam pomažu, između ostalih i SAD", kazala je u utorak predsjednica države Kolinda Grabar-Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman rekao je da su u kontaktu s tvrtkom Bourbon Rhode te da se čuo s obitelji kapetana Miškića. 

"Noćas je ispaljena raketa i odmah nakon toga se na lokaciju uputio brod kompanije Bourbon. Oni su na putu, na terenu gdje je ispaljena raketa. I brod i zrakoplov idu tamo", kazao je ministar i nastavio: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo u stalnom kontaktu sa svim službama. Hrvatska služba vanjskih poslova i ured premijera su 24 sata dnevno u kontaktu sa svim francuskim službama od 26. rujna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo