'BRNABIĆ U SENDVIČU IZMEĐU KURTIJA I PLENKOVIĆA': / Srbi se raspisali o reakciji njihove premijerke sa samita u Londonu

Image
Foto: screenshot Twitter

Nije se dogodilo ništa posebno nego su samo premijeri država koji među sobom imaju trzavica sjedili jedni kraj drugih

24.2.2020.
13:31
screenshot Twitter
VOYO logo

Na sastanku na vrhu Europske banke za obnovu i razvoj u Londonu skupili su se čelnici zemalja i investitori. Među tom političkom i ekonomskom kremom našao se i hrvatski premijer Andrej Plenković, kao i premijerka Srbije Ana Brnabić. To nije ništa čudno, ali čini se da neki srpski mediji žele od toga napraviti senzaciju. Naime, Brnabić i Plenković sjedili su jedno kraj drugog, a s desne strane srbijanske premijerke zasjeo je još i Albin Kurti, premijer privremenih prištinskih institucija.

Činjenica da Brnabić sjedi između hrvatskog premijera i kosovarskog premijera uzbudila je duhove među kolegama iz srpskih medija pa je na Kuriru odmah osvanuo naslov: "Ana Brnabić u sendviču između Kurtija i Plenkovića! Oni se smiješe, a njezina reakcija oduševila je Srbiju". Dakle, nije se dogodilo ništa posebno nego su samo premijeri država koje među sobom imaju trzavica sjedili jedni kraj drugih. Između ostalog, nije jasno koja je to reakcija Ane Brnabić koja je oduševila Srbe. K tome, u naslovu stoji i da se premijeri smiješe što nije istina. Barem sudeći prema fotografiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenutu fotografiju objavio je novinar Tim Judah te napisao "kako bi volio znati što se događa iza kulisa" te da je "sada pravi trenutak za to".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo