BRITANCI OBJAVILI UZNEMIRUJUĆI VIDEO SA ZRĆA: / 'Ovo je kao treći svjetski rat, zaštitari su jednog odveli 'iza scene' kako bi ga prebili'

Image
Foto: Jamie Robb/Twitter

Pojavila se videosnimka sukoba zaštitara i posjetitelja Hideout festivala koju je na Twitteru objavio jedan Britanac

8.7.2019.
14:34
Jamie Robb/Twitter
VOYO logo

Na društvenim medijima pojavile su se uznemirujuće snimke koje prikazuju kako izbacivači napadaju posjetitelje Hideout festivala na plaži Zrće u Novalji, a o svemu je pisao i britanski tabloid Daily Mail. Snimke sukoba redara i posjetitelja objavio je na Twitteru Britanac Jamie Robb. Naime, tijekom "after partyja" festivala elektroničke glazbe, posjetitelji su počeli bacati objekte prema izbacivačima, nakon čega je sigurnosno osoblje žestoko odgovorilo s palicama i premlaćivanjem nekih posjetitelja.

Nejasno je jesu li oni koji su bili uključeni u sukob bili iz Velike Britanije, no inače je poznato da je ovaj događaj popularan među britanskim turistima. Britanac koji je sve snimio mobitelom, Jamie Robb, na Twitter je napisao kako je bilo dobro vidjeti ljude da se suprotstavljaju batinama te je prizore opisao kao "treći svjetski rat". Prema njegovim tvrdnjama, zaštitari su odveli nekoga "iza scene" kako bi ga pretukli. "Svi su se zauzeli za dečka kojeg su izbacivači tukli dok su ga vukli iza scene gdje nitko ne može vidjeti što mu rade", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovor Hideout festivala

Nakon toga, Robbu su se javili i sa službenog profila Hideout festivala te napisali kako istražuju incident. "Hvala što ste ukazali na ovaj problem. Ne toleriramo nasilje nikakve vrste i istražujemo ovaj slučaj". U odgovoru za Daily Mail poručili su: "Hideout zahtijeva najviše standarde profesionalnog ponašanja od svih koji ondje rade, a trenutačno istražujemo slučaj. Hideout ne tolerira nikakvo nasilje na festivalu i ohrabruje posjetitelje da upozore članove osoblja ako im se dogodi ili svjedoče sličnoj situaciji u budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hideout festival je šestodnevni festival elektroničke glazbe koji je posebno popularan među mladim Britancima. Održava se u nekoliko klubova na plaži Zrće, a ove godine među glavnim izvođačima našli su se Jax Jones i Charlotte de Witte.

Image
HRVATSKI DILERI DOSJETILI SE NOVOG NAČINA ZA PRODAJU DROGE: /

Posebno su kreativni oni na obali

Image
HRVATSKI DILERI DOSJETILI SE NOVOG NAČINA ZA PRODAJU DROGE: /

Posebno su kreativni oni na obali

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo