KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU / Brigita sumnja da Ivan ima ljubavnicu

Image
Foto: RTL

Brigita je bijesna na Ivana kad čuje za Filipov otkaz i odlazi u krčmu primiriti Petriće kako im ne bi propao posao sa zemljom. Međutim, tamo zatječe još goru situaciju nego što je mislila, Petrići joj zaprijete povlačenjem Ivanovog alibija.

23.10.2013.
13:34
RTL
VOYO logo

Nakon što su saznali da je Ivan dao otkaz Filipu, Miro i Višnja su izvan sebe. To je kap koja je prelila čašu i Miro odlučuje povući alibi Ivanu za Julijino ubojstvo. Brigita je bijesna na Ivana kad čuje za Filipov otkaz i odlazi u krčmu primiriti Petriće kako im ne bi propao posao sa zemljom. Međutim, tamo zatječe još goru situaciju nego što je mislila, Petrići joj zaprijete povlačenjem Ivanovog alibija.

Image
Foto: RTL

Ivan saznaje da je Novosel pokrenuo istragu i jedva skriva paniku. Nakon što ga Novosel ispituje za medaljon koji mu je Marina na Nikolin nagovor dala, gubi živce i pretjerano burno reagira što izazove dodatnu sumnju kod Novosela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novosel u međuvremenu odlazi u krčmu razgovarati s Petrićima, a Miro ipak odluči reći Novoselu da nije siguran je li u vrijeme Julijinog ubojstva bio s Ivanom ili ne, s obzirom da je bio pijan i ne sjeća se najbolje.

Image
Foto: RTL

Brigita sumnja da Ivan ima ljubavnicu, a nakon što ga ugleda s Nenom u bliskom kontaktu, odlučuje staviti Nenu na test – vraća joj naušnicu. Jedino tako može provjeriti je li Nena osoba s kojom je Ivan vara. Hoće li Nena upasti u njezinu mrežu smicalica, ne propustite pogledati večeras od 20.00 sati na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/RTL.tajne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo