CLARK KENT IZ MATRIXA / Braća Wachowski rade "Supermana"?

Image

Upražnjena redateljska stolica nove avanure najpoznatijeg superheroja ponuđena je slavnom dvojcu.

12.2.2009.
19:04
VOYO logo

Filmski svijet preplavila je senzacionalna glasina prema kojoj će novi nastavak "Supermana" režirati braća Andy i Larry Wachowski, autori "Matrixa", vjerojatno najznačajnijieg SF serijala u posljednjih 20-ak godina.                   

Čovjek od čelika pao je u drugi plan nakon što je redatelj Bryan Singer odbio režirati njegovu novu avanturu kako bi se sasvim okrenuo remakeu    
kultnog "Loganovog bijega". Njegovo mjesto ponuđeno je slavnoj braći koja bi, zaključuju filmski kritičari, time dobila priliku iskupiti se za potpuni krah svog posljednjeg filma "Speed Racer".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako braća Wachowski prihvate i ako film ostvari planiranu dobit, producenti planiraju snimiti još barem dva nastavka. U međuvremenu su od naslovne uloge odustali i Brendan Routh, anonimus kojeg je Superman pretvorio u holivudsku zvijezdu, te oskarovac Kevin Spacey (trebao je utjeloviti zlog Lexa Luthora).

Svi akteri ove priče su, međutim, nekoliko puta odustajali i ponovno se vraćali pa bi angažman jakih imena kao što su braća Wachowski mogao donijeti bitno utjecati na konačan rasplet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo