IDEJE ZA DARIVANJE / Božićni pokloni koji će ju oduševiti (do 300,00 kn!)

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

Budimo realni, svi volimo poklone, a sada je pravo vrijeme da razveselite svoju družicu jer Božić samo što nije. Vodeći se onom sto ljudi – sto ćudi, odabrali smo poklone koji će zadovoljiti raznovrsne ženske afinitete.

14.12.2015.
17:47
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Donosimo vam savjete kako ovog Božića razveseliti vašu družicu. Ovo su pokloni do 300,00 kn koji će razgaliti svačije srce. Zašto baš 300,00 kn? Upravo ćete toliko dobiti na Visa kartici odlučite li se u uzeti bilo koju tarifu u Hrvatskom telekomu, bez kupovina uređaja. Ponuda je ekskluzivna za web-shop i traje sve do 31.12. Navali narode!

Pogledajte naše prijedloge…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Parfem za nepopravljivu romantičarku

FOTO: Douglas parfumerije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako ne biste glavinjali u potrazi za savršenim poklonom – igrajte na sigurno. Parfem je nešto što će gotovo svakoj ženi biti drago da ugleda ispod bora. Naravno, i tu valja povesti računa o tome koje su note vašoj dragoj mile i tu ne možemo biti u potpunosti precizni. Ako bi se nas baš pitalo, odabrali bismo Tommy Hilfiger Marigold parfem. Krase ga cvijetno-mirisne note, osvježavajuće i senzualne nijanse. Njegova je cijena 299,00 kn i naručiti ga možete OVDJE

Torba za šminkericu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: FOTO: Mango

FOTO: Mango

Elegantna torbica je obavezni accessories svake moderne žene, stoga nikad dovoljno torba u pravom ženskom ormaru. Pogledajte izbor torbica u Mango webshopu i pronađite najbolji model za vašu dragu. Nama se osobito svidjela mornarsko plava torbica po cijeni od 249,90 kuna koju možete naručiti OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakit za damu

Image
Foto: ekupi.hr

FOTO: ekupi.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakit je uvijek dobar izbor, stoga ćete sigurno oduševiti svoju dragu s narukvicom ili ogrlicom s lijepim privjeskom. Primjer elegantnog komada nakita je lančić "Elements". Na privjesku se nalaze Swarovski kristali u sivoj boji koji će pristajati vratu svake žene. Cijena lančića je 235,00 kuna i možete ga naručiti OVDJE

Gadgeti i oprema za „geek“ curu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko razmišljate o poklanjanju tehnoloških darova ovih blagdana, donosimo par ideja za kupnju. Dovoljno je da posjetite HT Webshop i odaberete najbolji gadget ili dodatnu opremu koji će odgovarati smartphonu vaše bolje polovice. Nama se posebno sviđa zimska kapa sa slušalicama i mikrofonom, Bluetooth rukavice i prijenosni punjači. Naručiti ih možete OVDJE.

Fitness oprema za sportsku curu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: mondo.hr

FOTO: Mondo.hr

Ako je vaša djevojka/žena zaljubljenica u sport i fitness aktivnosti, onda će biti oduševljena MeanIT narukvicom. Narukvica broji korake, potrošene kalorije i trajanje aktivnosti u minutama. Ona također prati sate spavanja, kvalitetu spavanja te vas budi tihim alarmom. MeanIT narukvicu 24FIT možete naručiti OVDJE po cijeni od 199,99 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rokovnik za poslovnu ženu

Image
Foto: Zara Home

FOTO: Zara Home

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ženski rokovnik 2016. je sigurno jedan od najboljih poklona. Ovaj ‘pomoćnik’ u svakodnevnim aktivnostima će uvelike olakšati vašoj djevojci da organizira svoje obaveze. Nama se osobito svidio kožni rokovnik kojeg možete kupiti u Zara Home trgovinama po cijeni od 219,00 kuna. 

Ulaznice za koncert za partijanericu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako vaša draga obožava glazbu, koncerte i tulume, provjerite OVDJE što se događa ovaj mjesec u vašem gradu i iznenadite je ulaznicama za koncert. 

Hobby materijali za umjetnicu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dokažite svojoj dragoj da podržavate njezinu potrebu za kreativnim izražavanjem i darujte ju s hrpom hobby materijala za nova umjetnička djela. Sve potrebno za eksploziju kreativnosti pronađite OVDJE

Wellness za kućanicu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sigurno nećete obradovati svoju ženu ako joj poklonite pregaču. To će je samo podsjetiti na kućne poslove koje ona obavlja dok ste vi na pivi s prijateljima. Puno bolji odabir bi bila masaža kojom ćete joj pokazati da cijenite trud koji ulaže u vaš dom. Gotovo svi wellness centri nude opciju poklon bona, stoga pronađite neki u vašoj blizini i uplatite svojoj dragoj dan opuštanja.

Rustikalno vintage ogledalo za hipstericu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Zara Home

FOTO: Zara Home

Hipsteri obožavaju vintage stvari, stoga svaki poklon koji iskače iz mase je dobar odabir. Nama se  osobito svidjelo ogledalo u obliku prozora, kojeg možete pronaći u Zara Home dućanima. Cijena je 259,00, a dimenzije su 37.5 X 2.0 X 61.0 cm. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo