'UVIJEK REAGIRAJTE NA NASILJE' / Bojana Ivoševića susjed udario šakom, završio je u bolnici: 'Zlostavljao je curu, rastrojen je iskočio kroz prozor i udario me...'

Image
Foto: Screenshot

'Uvijek reagirajte na nasilje nad ženama', poručio je Bojan Ivošević

5.9.2022.
11:33
Screenshot
VOYO logo

Dogradonačelnik Splita Bojan Ivošević (32) napadnut je u subotu, 3. rujna oko 16 sati u Splitu u ulici Kruševića gumno. Kazneno je prijavio nepoznatu osobu zbog kaznenog djela prijetnje, javlja Slobodna Dalmacija. Ivošević je policiji prijavio susjeda kojeg zna samo iz viđenja, a koji ga je, nakon što su se porječkali, udario šakom. Dogradonačelnik ima lakše ozljede glave te je bio zatražio i liječničku pomoć u KBC-u Split.

Slobodna Dalmacija piše kako se radilo o sukobu zbog glasne glazbe koju je navodno puštao susjed, no splitski dogradonačelnik iznio je drugačiju priču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivošević se u međuvremenu oglasio na Facebooku postom u kojem je objasnio što se dogodilo.

"Ovu subotu u kući do moje dogodilo se obiteljsko nasilje, nažalost ne po prvi put kako sam kasnije saznao od ostalih susjeda. Osoba od prije poznata hrvatskom pravosuđu zbog provala i narkotika zlostavljala je svoju ženu/curu. Kako sam odgojen da uvijek reagiram i zaštitim slabije kada sam bio ispred kuće zavikao sam prestani se derat nakon čega je rastrojena osoba iskočila kroz prozor prizemlja i dotrčala do mene udarivši me šakom u glavu vičući da mu se ne miješam u život, na što ja nisam reagirao već rekao da zovem policiju, a osoba je skupila stvari i pobjegla iz stana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sramotno je da novinar Slobodne Dalmacije vrištanje žene naziva glasnom glazbom, al to je očito na tragu trenutnog stanja u državi i kako se nasilje nad ženama tretira dok ne bude prekasno. Uvijek reagirajte na nasilje nad ženama makar to za dio Slobodne Dalmacije bila muzika za njihove uši", poručio je Bojan Ivošević.

Image
ZAVRŠIO U BOLNICI /

Ivoševića susjed udario šakom nakon svađe: Neslužbeno otkriven razlog sukoba

Image
ZAVRŠIO U BOLNICI /

Ivoševića susjed udario šakom nakon svađe: Neslužbeno otkriven razlog sukoba

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo