BLISKI PRIJATELJI GENERALA PRALJKA ZA NET.HR: / 'U velikom smo šoku, ne možemo govoriti'

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Nakon što je general Slobodan Praljak popio otrov u sudnici Haškog suda te su se zatvorila sva vrata suda prema javnosti Net.hr pokušao je doći do informacija o njegovu stanju.

29.11.2017.
13:44
Zarko Basic/PIXSELL
VOYO logo

Kontaktirali smo obitelj Miroslava Međimorca, prijatelja generala Praljka, te kratko razgovarali s njegovom suprugom Vedranom.

Gospođa Međimorec kratko nam je kazala da su suprug i ona u velikom šoku te da ne raspolažu drugim informacijama osim onih koje i svi drugi znaju putem medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oboje smo u velikom šoku. Ni jedan ni drugi nismo sposobni govoriti, ne znamo što se događa", kazala nam je gospođa Međimorec.

Miroslav Međimorec, inače pisac i kazališni redatelj, blizak je prijatelj generala Slobodana Praljka i s njim je bio na ratištu u Sunji. Stožerni je brigadir Hrvatske vojske koji je 1991. kao dragovoljac otišao u Sunju. Po povratku je bio načelnik Vojnog kabineta Franje Tuđmana te načelnik SIS-a. U mirovinu je otišao iz Ministarstva vanjskih poslova. Napisao je i knjigu "General Praljak".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

07.03.2012., Zagreb - Pisac i redatelj Miroslav Medjimorec. Photo:

Podsjetimo, generala Praljka sud je proglasio krivim te mu odredio kaznu od 20 godina zatvora. Praljak se potom ustao u sudnici, izjavio kako on nije zločinac te ispio iz čašice tekućinu za koju su kasnije njegovi odvjetnici izjavili da je otrov.

Više detalja potražite OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo