posudio tysonovu izjavu / Bizarni plakat: Glasnović se obračunava sa svojom najvećom opsesijom - jugozomboidima

Image
Foto: NHR

Poznato je da je Glasnović opsjednut jugozomboidima i da se koristi svakom prilikom kako bi naglasio koliku prijetnju oni predstavljaju Hrvatskoj

23.5.2019.
14:31
NHR
VOYO logo

U moru dosadnih, izlizanih i nemaštovitih izbornih plakata definitivno se ističu oni Neovisnih za Hrvatsku, koji se mogu svrstati i u kategoriju - najbizarnijih.

Na svojoj Facebook stranici objavili su nekoliko plakata sa Željkom Glasnovićem u glavnoj ulozi koji je četvrti na njihovoj listi za europske izbore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako na jednom, vjerojatno i najluđem, piše: "Jugozomboidi imaju plan za Hrvatsku. Svaki ima plan dok ne dobije šaku u glavu".

Neovisni za Hrvatsku "ukrali" su poznatu izjavu legendarnog Mikea Tysona i preformurirali je za svoje potrebe. Za one koji ne znaju, Tyson je rekao: "Everyone has a plan ’till they get punched in the mouth." (op.a. Svatko ima plan sve dok ne dobije udarac u zube)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, poznato je da je Glasnović opsjednut jugozomboidima i da se koristi svakom prilikom kako bi naglasio koliku prijetnju oni predstavljaju hrvatskoj neovisnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostale plakate možete pogledati u nastavku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo