BIVŠI SABORSKI ZASTUPNIK TRAŽI POSAO NA NATJEČAJU: / 'Što da ja s 35 godina kao diplomirani politolog radim?'

Image
Foto: PIXSELL, Patrik Macek

Bivši saborski zastupnik HNS-a Igor Kolman nakon gubitka pozicije u najvišem zakonodavnom tielu odlučio je ići neuobičajenim putem u ptrazi za poslom za jednog političara.

24.3.2017.
20:15
PIXSELL, Patrik Macek
VOYO logo

Bivši saborski zastupnik, čovjek od povjerenja Vesne Pusić i glasnogovornik HNS-a Igor Kolman nakon odlaska iz Sabora, povukao je prilično neobičan potez, prijavivši se za posao političkog analitičara u Veleposlanstvu Kraljevine Nizozemske u Zagrebu.

"Javio sam se na javni natječaj za političkog analitičara u nizozemskom veleposlanstvu koji je bio objavljen u oglasniku. Međutim od njih nisam dobio nikakvu povratnu informaciju osim prije jedno tri dana generički mail od agencije koja vodi proces da su dobili puno prijava i da mole za malo strpljenja sve koji su se prijavili i da je proces predselekcije u tijeku", kazao je Kolman dodajući kako je još uvijek aktivan u stranci te da pomaže u kampanji Anki Mrak Taritaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ističe kako traži posao, a da mu se ovaj učinio kao jedan u kojem može doprinijeti. Kolman kaže kako želi otvoriti novu stranicu u životu te da se javio na nekoliko raznih natječaja što u realnom sektoru što u međunarodnim organizacijama i institucijama.

Na upit kako kao bivši saborski zastupnik odlučio prijaviti na posao u veleposlanstvu strane države i čini li mu se to malo neobičnim Kolman odgovara da je s 30 godina života ušao u Hrvatski sabor i da nakon toga više nije izabran. "Što da ja s 35 godina kao diplomirani politolog koji govori četiri strana jezika radim. Posao političkog analitičara za koji je raspisan natječaj je posao koijm se bavim, moja profesija", odgovorio je Kolman za Tportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo