Razlog za novi osmijeh /

Bivši reprezentativac Klasnić u Zagrebu dobio novi bubreg i novu šansu

Nova šansa za novi život, novi bubreg za Ivana Klasnića. Nakon dvije transplatacije i godina svakodnevnog odlaska na dijalizu bivši hrvatski nogometni reprezentativac sinoć je u Zagrebu dobio razlog za novi osmijeh.

18.10.2017.
19:10
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić sinoć je dobio novi bubreg. Operiran je u Kliničkoj bolnici Merkur gdje mu je transplatiran bubreg, kako doznajemo, dobro se oporavlja te se nalazi na odjelu intezivne njege.

Zahvat je obavio kirurg Stipislav Jadrijević, a ovo je Klasniću treća transplatacija. Prva dva bubrega dali su mu roditelji, ali nakon nekog vremena, stvorena su antitijela protiv doniranih bubrega, tako da mu ovog puta donor nije smio biti netko od članova obitelji. Sinoć je znakovito, putem društvenih mreža progovorio i sam Ivan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vrijeme je da promijenim život!”, napisao je u statusu na Facebooku.

Do ove, treće, nadajmo se i posljednje transplatacije, Klasnićeva svakodnevica bila je dijaliza. U posljednjem televizijskom intervju kojeg je dao baš RTL-u, otvorio je dušu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bez toga ne mogu živit i zato moram to vam je kao posao, idem ujutro u 7 i vraćam se u jedan.”, rekao je Klasnić 14. travnja ove godine u intervjuu.

Prije deset godina saznao je za disfunkciju bubrega i od tada traje njegova životna bitka. Nije bilo ni neke utjehe u dobivenoj tužbi protiv bivšeg nogometnog kluba verdera, za kojeg je igrao. Ustanovljeno da su i verderovi liječnici krivi - jer na vrijeme nisu uočili njegove zdrastvene problem.

“Dosta su pogriješili i još vjeruju u sebe  da nisu pogriješili ali dokaz je tu od suda da su pogriješili, ne treba tu više diskutirati više.”, kazao je Klasić tada.

No ljubav za nogometom je ostala, Ivan je trenirao, barem rekreativno. Ali, na prvom mjestu cijelo vrijeme ipak je bilo zdravlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo