bizarna situacija /

Bivšeg policaja lovili s rotirkama u alkoholiziranom stanju s djetetom u autu: 'Je**m vam takvu policiju!'

Image
Foto: Ilustracija/Miranda Cikotic/PIXSELL

U posljednje tri godine je dvaput prekršajno kažnjavan, jednom je kršio Zakon o oružju, drugi puta jer je pijan upravljao vozilom

11.5.2018.
10:02
Ilustracija/Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Bivši policajac iz Gornjeg Vaganca na Plitvičkim Jezerima u dobi od 53 godine jako je izvrijeđao svoje bivše kolege koji su ga uhvatili pijanog za volanom. Dogodilo se to 8. listopada prošle godine oko 22.25 sati u Karlovcu, dok je svojom Seat Ibizom upravljao Gundulićevom iz smjera Banije prema Mačekovoj, piše KAportal.

U nizu prekršaja prvi je počinio skrećući na cestu za vozila samo u jednom smjeru, odnosno skrenuo je na kolničku traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera. Tamo su ga zaustavili i ponudili mu alkotestitranje alkometrom poznate marke “Dräger “, što je on s gnušanjem odbio. Na isti način odbio je pokazati vozačku dozvolu, a sve to je začinio komentarom: “Tko ste vi da mene tražite dokumente, j… takvu policiju, ja sam isto bio u policiji”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Prekršajnom sudu sve su mu to pobrojali, pa zaračunali redom: 2.000 + 5.200 kuna + 300 kuna + 569,21 kn i izbacili konačnu kaznu od 8.069,21 kunu. Ako plati dvije trećine, ostatak će mu oprostiti. Neugodno je bilo što je s njime bilo dijete, a policija ga je hvatala pod rotirkama. Po dijete je došla majka, pa se on nastavio raspravljati s policijom. Odbijao je izaći iz vozila, pa su ga policaji morali izvući, te ga prepratili u postaju gdje je prenoćio.

U posljednje tri godine je dvaput prekršajno kažnjavan, jednom je kršio Zakon o oružju, drugi puta jer je pijan upravljao vozilom, te je dobio zabranu upravljanja od tri mjeseca, piše KAportal. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo