DOJAM NIJE VARAO / Bilić: Njima se sve sudilo, a nama ništa!

Image
Foto: PIXSELL

'I ja i igrači smo stekli dojam da se njima sve sudi, a nama ništa', istaknuo je Bilić kojem je ovo bila posljednja utakmica na hrvatskoj klupi, te osmi poraz u 65 nastupa.

18.6.2012.
23:19
PIXSELL
VOYO logo

Odigrali smo herojsku utakmicu, nismo pobijedili, ali nam je tako malo nedostajalo, kazao je nakon poraza od Španjolske (0:1) i ispadanja s EURA izbornik SlavenBilić, koji je i čestitao svojim igračima.

"Znali smo da igramo sa svjetskim i europskim prvacima, koncentrirano smo se branili i to je funkcioniralo odlično, a znali smo i da će nam se pružiti i neke prilike. Naravno, ne previše, ali dvije-tri i to smo dočekali. Da je Rakitić zabio pogodak 59. minuti mi bi prošli i izbacili Španjolce. Uspjeli smo zaustaviti Španjolce, a u drugom dijelu smo probali apsolutno sve. Iako smo se jako potrošili, pritisnuli smo ih i dobili te dvije-tri šanse.Nažalost, nije ušlo", kazao je Bilić, koji je jednom rečenicom komentirao suđenje.

"I ja i igrači smo stekli dojam da se njima sve sudi, a nama ništa", dodao je Bilić, kojem je ovo bila posljednja utakmica kao izbornik, te osmi poraz u 65 utakmica.

"Ne krijem da sam došao osvojiti naslov prvaka Europe, plan nije napravljen, iako je dojam fenomenalan. Ipak, nismo tu radi dojma, već rezultata, a večeras nam je stvarno malo nedostajalo. Ostavljam fantastičnu generaciju koja je još u usponu, pojavit će se i neki novi igrači, pa straha nema za hrvatsku reprezentaciju", zaključio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo