Vatreni navijači /

Bili smo kod obitelji koja je svoj dom pretvorila u pravi kockasti navijački raj

Za izgled njihovog kockastog doma najzaslužnija je supruga - kaže s ukrašavanjem uvijek počne nekoliko dana prije prvenstva

1.7.2018.
19:12
VOYO logo

Cijela Hrvatska večeras će navijati za naše nogometaše, ali najužarenija atmosfera mogla bi biti kod obitelji Smičibrada u Petrinji. Svoj dom pretvorili su u pravi kockasti navijački raj. Ovakvu navijačku atmosferu sigurno do sada niste vidjeli, a broj kockica u njihovom domu nemjerljiv je.  

Zavjese, jastuci, tanjuri, zdjelice i čaše u kući obitelji Smičibrada crveno bijelih kockica nema gdje nema. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvi rekvizit je majica što mi je supruga kupila. To je dres iz 1998. i nadam se da će pomoći našoj reprezntaciji da bude kao i ona reprezentacija tada", rekao nam je Hrvoje.

A upravo tada - slavne 1998. zaljubio se u Vatrene. Kad su utakmice na rasporedu ništa ne prepušta slučaju, a ima i dobar razlog zašto ih gleda kod kuće. Jer kaže kako kad god je negdje van kuće, a utkamica je bitna - mi izgubimo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za izgled njihovog kockastog doma najzaslužnija je supruga - kaže s ukrašavanjem uvijek počne nekoliko dana prije prvenstva. Kockice skupljaju već 20 godina.

Navijački žar Hrvoje je prenio na obitelj i prijatelje.

"Vrišti, skače, psuje galami ako vodimo super, a ako ne onda smo svi nadrapali", kaže nam Hrvojeva šogorica Viktorija Pipalović.

A večeras igra samo - pobjeda. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo