BEZDUŠNA KRAĐA U RIJECI: / Ukrali rođendanski poklon dvogodišnjoj djevojčici, ostala je bez svog crvenog bicikla

Image

Netko je jučer ujutro u Rijeci iz privatnog obiteljskog dvorišta ukrao bicikl dvogodišnje djevojčice.

3.3.2017.
13:54
VOYO logo

Majka djevojčice čiji je bicikl ukraden prijavila je krađu policiji, a moli sve one koji imaju informacije o ukradenom biciklu ili lopovu da joj se jave. Radi se o crvenom biciklu na bubamare.

Bicikl je ukraden iz privatnog dvorišta do kojeg se može doći samo kroz teška drvena vrata. Majka dvogodišnjakinje kaže da zapravo sama krađa nije toliki problem, koliko se ona sad ne osjeća sigurnom u vlastitoj kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'To jutro nona je taman odvela najstariju kćer (9) u školu dok sam ja dojila najmlađu (2) u kuhinji, a srednja se igrala pored vrata udaljenih desetak metara od bicikla. Taj netko, tko se drznuo ući u dvorište, mogao mi je tako oteti i kćer. Sad me strah otvoriti kuhinjski prozor kako bih prozračila kuću jer se ne osjećam sigurno. Neću se smiriti dok se kradljivac ne pronađe', rekla je za 24 sata zabrinuta majka.

Dodaje da se djevojčica jako veselila bicikliću koji je dobila za rođendan, a sada samo govori da ga nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majka dvogodišnjakinje iz Rijeke kaže da je netko trebao samo pitati ako mu nešto nedostaje. I sama je već organizirala pomoć za potrebitu djecu pa bi to učinila ponovno. Žao joj je, kaže, nonića, koji su štedjeli za bicikl kojim su htjeli razveseliti unučicu.

U međuvremenu je djevojčica dobila novi bicikl, objavila je njezina majka na Facebooku te zahvalila mnogim ljudima koji su ponudili pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi koji znaju nešto o ovoj krađi, mogu se javiti roditeljima na broj mobitela 091 172 2811.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo