Sjajna prilika za učenike i studente

U Europskom domu u Zagrebu od 18 do 20 sati održava se informativno događanje o novim mogućnostima za studiranje u Europi za hrvatske učenike i studente nakon ulaska Hrvatske u Europsku uniju.

14.11.2013.
8:54
VOYO logo

Program se sastoji od uvodnog izlaganja obrazovnih savjetnika jednog od organizatora, Instituta za razvoj obrazovanja o novim mogućnostima za studiranje u Europi, te izlaganja sedam europskih visokih učilišta iz Velike Britanije, Nizozemske i Danske, koja će predstaviti mogućnosti studiranja u ovim zemljama i odgovoriti na pitanja posjetitelja.

Ulaz je slobodan, a posjetitelji se trebaju registrirati putem prijavnog obrasca koji se može pronaći ovdje. Na istom linku se nalazi popis visokih učilišta koja će predstaviti svoje programe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Informativno događanje o studiranju u Europi odvija se u okviru Smotre sveučilišta u Zagrebu, koja se od četvrtka do subote održava u Boćarskom domu na Prisavlju. Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pišite nam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo