BERNARDIĆ SE POHVALIO FOTKOM PA GA RAZAPELI: / 'Misli li on glavom ili ovo radi namjerno? Sljedeći selfie je s Bujancem'

Image
Foto: Screenshot/Facebook

'Jutros na kavi s Marinom Miletićem koji doista sjajne stvari čini u gradu Rijeci i u Sušačkoj gimnaziji. Otvorili smo neke interesantne zajedničke teme...', napisao je Davor Bernardić

30.3.2019.
21:23
Screenshot/Facebook
VOYO logo

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić pohvalio se na Facebooku fotografijom iz Rijeke na kojoj je u društvu s riječkim vjeroučiteljem Marinom Miletićem, poznatim katoličkim aktivistom koji se zalaže za održavanje misa u školi, vodi vjerske emisije na radiju i predaje vjeronauk u Sušačkoj gimnaziji.

'Jutros na kavi s Marinom Miletićem koji doista sjajne stvari čini u gradu Rijeci i u Sušačkoj gimnaziji. Otvorili smo neke interesantne zajedničke teme...', napisao je Bernardić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo brzo su uslijedili komentari. 'Stvarno "preljupko" .. da nije tragično ... bilo bi tužno .....Misli li Bernardić glavom ili ovo radi namjerno ...', 'Bero je skroz puk'o, gotovo', 'Sljedeći selfi je sa Željkom Markić ili možda Bujancom', 'Ti si Bernardić izgubljem slučaj', neki su od komentara na fotografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Oni su promicatelji kaosa'

Na Twitteru se oglasio i vjeroučitelj s fotografije i komentirao nastale reakcije.

'Sumirajmo današnji (moj) dan. fotkanje s glavnim rabinom, Imamom, pastoricom i pastorom - može. fora. kul si. fotkanje sa šefom SDP-a oni koji se predstavljaju kao napredni - kaos, režanje. oni nisu tolerantni. oni su promicatelji kaosa. i mržnje, ajmo biti otvoreni', napisao je Marin Miletić na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bernardić je na konvenciji u Čavlima predstavio listu SDP-a za predstojeće izbore za Europski parlament, a dok su neki kolege članovima pričali o slomu brodogradnje, Bernardić je viđen da kupuje uskršnje jaje, piše Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo