SAMO NA VINILU / Beck obradio Sonic Youth (i oni njega)

Image

Genijalno osmišljena najava "The Eternala", albuma kojeg njujorški noiseri upravo završavaju.

13.2.2009.
9:19
VOYO logo

"The Eternal", predstojeći album Sonic Youtha, najavit će limitirano izdanje vinilnog singla kojeg će njujorški velikani noise rocka podijeliti s Beckom. Grupa Thurstona Moorea obradila je Beckovu "Pay No Mind", a on im nije "ostao dužan" već je snimio vlastitu verziju njihove pjesme "Green Light". 

Ovaj "split-single" bit će objavljen 18. travnja u samo 2.500 primjeraka iako postoji prilična vjerojatnost da će se obje obrade naći i na nekom od prestojećih izdanja kao što su kompilacije rariteta ili različiti "downloadi".               

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratimo se albumu Sonic Youtha - novih 12 pjesama morat ćemo pričekati do 9. lipnja, a kompletnu produkciju odradili su sami članovi grupe uz pomoć Johna Agnella. "The Eternal" će naslijediti hvaljeni album "Rather Ripped" iz 2006. godine, na kojem se legendarni bend okrenuo klasičnijem alter rock izričaju. Istog su promovirali i fenomenalnim zagrebačkim koncertom, održanim u sklopu drugog izdanja InMusic festivala.

Ubrzo nakon "Rippeda" objavili su i kompilaciju B-strana "The Destroyed Room" kojom su okončali suradnju s dosadašnjim izdavačem, "major" etiketom Geffen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo