Bauk otkriva kako možete uštedjeti 600 tisuća kn

22.1.2012.
9:55
VOYO logo

Ministar uprave Arsen Bauk ima skroman automobil, ali pozamašnu ušteđevinu od čak milijun i 200 tisuća kuna. Pola toga tvrdi da je uštedio od plaće.

Naime, zastupnici su predali svoje imovinske kartice koje se sada detaljno 'češljaju' pa je tako uočeno da je u prošloj imovinskoj kartici Arsen Bauk imao 450 tisuća kuna ušteđevine koja je sada narasla na milijun i 120 tisuća kuna. Tvrdi da je formula jednostavna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Živio sam relativno skromno, otprilike kao i drugi građani. Meni je veća enigma kako su drugi uspjeli potrošiti, al možda bolje da ne istražujem zato što bi mogao doći na ideju da ja krenem trošiti, a onda to ne bi bilo baš u skladu s ovim bračkim porijeklom'', kaže Bauk.

Četvrtina dužnosnika još nije prijavila imovinu, a rok ministrima istječe u ponedjeljak. Čeka se i na imovinske kartice Zorana Milanovića i Jadranke Kosor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju, od ministra Bauka Dnevnik.hr doznaje da će i dalje štedjeti novac te da u ovom mandatu planira promijeniti jedino automobil.

''Nakon prestanka mandata treba se vratiti normalnom životu i ne odvajati se previše. Kada političar postane elitist vrlo brzo zaboravi one koje predstavlja'', zaključio je Bauk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo