BAUK O TOME HOĆE LI SDP PODRŽATI TOMAŠEVIĆA U BORBI ZA GRADONAČELNIKA: /

'Ovaj put loptica više nije na nama'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

SDP Ustavnom sudu predati prijedlog o ocjeni ustavnost izmjena Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolest

3.12.2020.
23:16
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

SDP-ov Arsen Bauk se u N1 Studiju uživo N1 Televizije osvrnuo na izmjene Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, ali i lokalne izbore, kao i na to tko će biti SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba.

Kazao je kako će SDP Ustavnom sudu predati prijedlog o ocjeni ustavnost izmjena Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po mom mišljenju, jedino je mjera zabrane napuštanja općina, gradova i prebivališta bila takva koja je predstavljala nerazmjerno ograničavanje ljudskih prava u tom trenutku", rekao je.

Kritike na račun obavljanja rada sudaca

Smatra kako građani podržavaju sankcioniranje bahatog ponašanja, ali kako se ne smije sve jednako kažnjavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je u pitanju sudstvo, Bauk smatra da je kritiziranje rada sudova i sudaca dobrodošlo i napominje: "Kritiziranje je jedna stvar, a druga je kada se vrši pritisak da se donesu ovakve ili onakve presude."

Izbori za gradonačelnika

Vezano uz natpise da će SDP podržati čelnika platforme Možemo! - Tomislava Tomaševića za zagrebačkog gradonačelnika, ukoliko se ispune neki uvjeti, Bauk odgovara: "Prema mojim saznanjima to nije neistinit. Ako bi se pokazalo da Tomašević ima najveće šanse donijeti promjenu, mi ne bismo bili bahati i sebični i kočničari tih promjena.

SDP svakako neće biti kočničar promjena u Zagrebu, a na drugim strankama koje očito imaju lepršaviju strukturu i organizaciju da to oni moraju riješiti te probleme. SDP je jaka i velika stranka. Ovaj put loptica više nije na nama", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo