GRADONAČELNICA ZAGREBA: / 'Kažu nam da smo uhljebi i neznalice, dokazat ćemo suprotno'; Komentirala i uništavanje dokumenata

Image

'Tu objedu, takve ružne riječi i to samo jedan dan nakon posljednjeg ispraćaja smatram zlonamjernim i nadam se da će naši sugrađani shvatiti. Mi se trebamo nadmetati programima.

5.3.2021.
12:26
VOYO logo

Funkciju čelnice Grada Zagreba, nakon iznenadne smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića preuzela je njegova zamjenica Jelena Pavičić Vukičević. Na konferenciji za medije održanoj u petak govorila je o svojim prvim potezima, naglašavajući da je osnovni prioritet obnova objekata nakon potresa. "Naš je zadatak da do izbora utvrdimo naše prioritete te da uputimo građanima poruku da ćemo i dalje raditi na usluzi. Život Milana Bandića je stao, ali ne smije stati život u Gradu Zagrebu, mi smo svi danas ovdje kako bismo vam to zagarantirali", rekla je Pavičić Vukičević.

Upitana o istinitosti tvrdnje da se u Holdingu i Gradskoj upravi masovno uništavaju dokumenti, Pavičić Vukičević rekla je da su svjesni da je krenula kampanja te da će biti raznih podmetanja "pa smo čuli da imaju svoje ljude koji im kao dojavljuju stvari. Svaki dokument koji uđe u Gradsku upravu ima svoj urudžbeni broj. Ja ne znam kako bi neki mogao nestati. A najviše dokumenata dolazi elektroničkom poštom. Ne znam je li ih uopće moguće uništiti. Tu objedu, takve ružne riječi i to samo jedan dan nakon posljednjeg ispraćaja smatram zlonamjernim i nadam se da će naši sugrađani shvatiti. Mi se trebamo nadmetati programima. Bojim se da to nismo vidjeli", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRVI RADNI DAN BEZ MILANA BANDIĆA: /

Znate li što je gradonačelnica Pavičić Vukičević danas izdala kao prvu uputu?

Image
PRVI RADNI DAN BEZ MILANA BANDIĆA: /

Znate li što je gradonačelnica Pavičić Vukičević danas izdala kao prvu uputu?

'Dokazat ćemo da nismo uhljebi'

Također, poručila je da će dokazati da nije istina da njezin tim nije stručan. "Za nas kažu da smo uhljebi, neznalice, da nismo stručni. Mislim da će ovaj krug ljudi dokazati da to nije istina", poručila je. "Mislim da sam ja na posljednjim izborima uspjela dobiti jedva 200-ak glasova. Tu nešto onda ne štima", dodala je.

"Ja imam odgovornost prema stranci, kolegama, mojim sugrađanima. Dopustite da mi kao Gradska uprava prvo odradimo posao za koji smo izabrani. Ovo o čemu pričamo su neka buduća vremena. Cilj je prvo odraditi ovaj ciklus", rekla je odgovarajući na pitanje hoće li se ipak kandidirati na lokalnim izborima. Također, nije htjela ni komentirati istraživanje Nove TV prema kojemu njena stranka na lokalnim izborima dobiva tek pet posto, ponovivši da je posvećena poslu te da su ankete normalna pojava, ali da u njihovu slučaju nisu "relevantan pokazatelj". "Idući tjedan nas očekuju sastanci stranačkih tijela, dobro smo organizirana stranka i red je da se na razinama odbora dogovorimo. Koncentriramo se na posao, ankete su normalna pojava, ali u našem slučaju nisu bile relevantan pokazatelj i nisu oblikovale naše političko mišljenje", poručila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olivera Majić, također zamjenica gradonačelnika, je na pitanje o ambicijama za čelno mjesto u stranci, ali i Gradu, odgovorila "bandićevski": "O stranci u Praškoj, ovdje o Gradu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo