pogriješio je / Bandić se sada građanima ispričava zbog Palme: 'Da sam znao da se družio s Arkanom ne bih ga zvao'

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik ranije se na medijskoj konferenciji ispričao braniteljima zbog Palme, a sada upućuje ispriku Zagrepčanima

13.11.2018.
11:13
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jutros se ispričao zbog pozivanja predsjednika Skupštine srpskog grada Jagodine Dragana Markovića Palme u Zagreb koji je ujedno bio i prijatelj srpskog ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana.

U razgovoru za Media Servis Bandić se ispričao svim građanima te kazao kako je pogriješio. "Ne znajući što je tko radio ’91. i ’92. u Jagodini i nije moje da to bilježim. On može doći u Hrvatsku kad god hoće, a ja sam napravio pogrešku što sam ga ja pozvao. On može doći, on je slobodan građanin i nije napravio ništa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A to što se družio s Arkanom, da sam znao onda ne bih. I sad koristim priliku da se ispričam ne samo braniteljima, nego svim građanima”, kazao je Bandić.

Ispričavao se i ranije

Zagrebački gradonačelnik ranije se na medijskoj konferenciji ispričao braniteljima zbog Palme, a u dnevnim tiskovinama je zakupio oglasni prostor kako bi i tamo na račun poreznih obveznika objavio svoju ispriku. Njeno objavljivanje koštalo je 18.794,07 kuna bez PDV-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Palmin dolazak u Zagreb uzrokovao je kaos u zagrebačkoj Gradskoj skupštini u kojoj je Zlatko Hasanbegović prijetio da će se sa svojih pet zastupnika pridružiti oporbi i tražiti raspuštanje Skupštine ako se Bandić ne ispriča svim Zagrepčanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo