BANDIĆ OKUPIO PARTNERE: / U Vukovaru sklopljena predizborna koalicija 'Za premijera'

Image
Foto: screenshot / N1

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u Vukovaru je potpisao sporazum s koalicijskim partnerima, a koalicija kojoj će biti na čelu nazvana je 'Za premijera'.

9.8.2016.
13:22
screenshot / N1
VOYO logo

Uz Bandića, sporazum su potpisali Jurica Šoić iz HSS-a Stjepan Radić, Milivoj Špika iz Bloka umirovljenici zajedno (BUZ), Ljubo Jurčić iz stranke Novi val te Radimir Čačić iz Narodne stranke - Reformista, prenosi N1.

Image
MILAN BANDIĆ NAJAVIO EKSKLUZIVNU VIJEST ZA HRVATSKU PA OBJAVIO: /

'Drugi svjetski rat je završio!'

Image
MILAN BANDIĆ NAJAVIO EKSKLUZIVNU VIJEST ZA HRVATSKU PA OBJAVIO: /

'Drugi svjetski rat je završio!'

"Znamo da zna delati"

"Mi smo prepoznali Bandića kao jedinu opciju koja radi. Stranka smo centra, nismo se opredijelili ni za jednu stranu, kao naša bratska stranka. Znamo da zna delati", rekao je Šoić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Špika iz BUZ-a ne sumnja u uspjeh na izborima, pa je stoga izjavio: "Bandić će biti premijer nakon izbora 11. rujna".

"Svi mi ovdje cijenimo sposobnost, rezultat, energiju. Svi su spremni preuzeti odgovornosti. Razgovarajmo o projektima, a ne o ideologijama. Okupljajmo ljude, ne dijelimo ih. Očekujemo da koalicija 'Za premijera' dâ premijera Bandića", rekao je narodnjak-reformist Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi da Hrvatska bude kao Zagreb

Na koncu se obratio i lider koalicije.

"Ovo je koalicija rada, zajedništva, odlučnosti. Nakon 11. rujna svi ljudi neka se sjete ove slike ovdje i neka iziđu na izbore i neka glasuju za sebe. Ako žele živjeti kao što Zagrepčani žive, neka glasuju za koaliciju 'Za premijera'. Tko želi glasati za eksperimente kao dosad, koji su ih doveli na prosjački štap, neka glasaju. Sve je u životu mjerljivo, kao i ljudska glupost. Usporedite Zagreb i ovo. I zato se vidimo na prvoj sjednici vlade u Vukovaru", poručio je Bandić dodavši da je tajna političkog uspjeha u tome da se "radi dva do tri puta više od prosječnog".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'ŠUTNULI SU ME KAO STAROG IDIOTA': /

Ćiro Blažević napustio HDZ i prelazi u suparnički tim

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike